Kirken i Vågan

Gudstjenester

 • 04.Jun | kl.11.00
  Svolvær kirke
 • 04.Jun | kl.18.00
  Vågan kirke
 • 11.Jun | kl.11.00
  Solvarden Henningvsær
 • 11.Jun | kl.11.00
  Skrova bedehus

Friluftsgudstjenester

 

Det er sommer, og tradisjonen tro holder Kirken i Vågan flere friluftsgudstjenester. Været har vært noe vekslende i sommer, så det blir spennende å se om friluftsgudstjenestene framover avholdes. Vi kan invitere til gudstjeneste i Festvåg ved Brenna, på platået ved Glomtind og i Hattvika i Skrova.

Søndag den 31. juli kl 14.00 holder prost Kristine Sandmæl og kantor Terje Brun gudstjeneste i Festvåg ved Brenna kl. 14.00. Beregn 15-30 minutter på gåturen fra Brenna til Festvåg. Blir vindretningen litt utfordrende, flytter vi gudstjenesten til et sted i le. Blir det regn, vil gudstjenesten avlyses, men vi satser på godvær! Ta gjerne med kaffe/te/drikke og noe å bite i så tar vi en felles kirkekaffe etter gudstjenesten.

Søndag 7. august kan du ta turen til platået akkurat nedenfor Glomtind for gudstjeneste med utsikt. Da vil prostiprest Harold Holtermann og kantor Terje Brun ha ansvaret for gudstjenesten. De sprekeste blant oss går raskt opp til gudstjenestestedet, men noen av oss kan trenge rundt en time. Det er værforbehold, tykk tåke eller regn fører til avlysning, men også her satser vi på godvær. Også her kan det være hyggelig med en felles kirkekaffe med medbragt mat og kaffe.

Søndag 14. august kl 17.30 er det tid for friluftsgudstjeneste i Hattvika i Skrova, en ganske ny, men populær friluftsgudstjeneste, i år forrettet av prestevikar Kjersti Ryan og kantor Terje Brun. I år er det  dåp på denne gudstjenesten. Blir det dårlig vær, flyttes gudstjenesten inn på Bedehuset, men igjen er vi optimistiske og satser på godvær. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe. Hvis du har lyst til å være med til Skrova, går det ferge kl 16.00 fra Svolvær med retur kl 19.55


Velkommen til gudstjeneste!

 

Kontakt oss

Vågan kirkekontor

Villaveien 9
Postboks 26
8309 Kabelvåg

760 67 190

post(at)lofotkatedralen.no

 

Svolvær kirkekontor

Sivert Nilssens gt 38
Postboks 100
8301 Svolvær

75 42 03 60

 dennorskekirkeliten

 

Facebook Image
Instagram

#kirkenivågan