Lys i mørketida i Henningsvær kirke

Vi inviterer til førjulskos med høy allsangfaktor i Henningsvær kirke, lørdag 8. desember kl 17:00

Lys våken i Henningsvær kirke

Andre helgen i november overnattet syv 11-åringer i Henningsvær kirke fra lørdag til søndag. De var med på trosopplæringstilbudet Lys Våken.

Hyggetreff på Straumanstua

1. november inviterte Gimsøy/Strauman menighetsråd til hyggetreff på Straumanstua. Mange tok turen denne torsdagskvelden i novmbermørket.

Nytt menighetsblad (nr3 2018)

Her kan du lese nyeste menighetsblad for Svolvær sokn.

Velkommen til dåp

Har du nettopp fått barn? Lurer du på om du skal velge dåp for barnet ditt? Vi i kirken i Vågan ønsker å dele denne videoen med deg. Ta gjerne kontakt med kirkekontoret ditt for å avtale dåp.
 

Fredrik IIs bibel kan igjen sees

På 1990-tallet ble Fredrik IIs bibel plassert i safen i Vågan kirke, og har siden bare vært framme ved spesielle anledninger. Nå er bibelen fr 1589 endelig mulig å se for menigheten igjen!

Døpt i Vårherres store katedral

I midten av juli begynte Aina Marie Svendsen i stillingen som sokneprest i Vågan, Henningsvær og Gimsøy/Strauman sokn. Det første gudstjenesten hun hadde var ute under Guds himmel, i Vår Herres katedral. Vi spurte Aina Marie om hva hun syntes om sin første gudstjenesteopplevelse i Vågan.

previous arrow
next arrow
Slider

Planlagte gudstjenester i våre kirker

Oversikt over kommende konserter

Arrangementer som ikke passer inn i de andre kategoriene

Slider

Allehelgensdag - en dag for å minnes og håpe

Søndag 5. november inviterer kirken i Vågan til en felles markering av Allehelgensdag i Vågan kirke klokken 11. Alle familier som har hatt dødsfall siden sist Allehelgensdag er spesielt invitert, men gudstjenesten er selvfølgelig åpen for alle.

Under denne gudstjenesten, leser vi opp navnet på alle de i våre menigheter som er jordfestet det siste året. Vi tenner et lys for hver av dem, og takker Gud for måten disse menneskene har beriket livene våre på. Samtidig ber vi Gud om hjelp i sorgen. Fokuset i tekster, bønner og salmer er håp om oppstandelse og trøst i sorgen.

Julie B. Steinvik og Elise Westerlund vil bidra musikalsk på denne gudstjenesten sammen med vår kantor Terje Brun. Prost Kristine Sandmæl, vikarprest Per Halstein Nielsen og prestevikar Kjersti Ryan forretter.

Velkommen til en fin stund i lofotkatedralen denne søndagen!

 

 

Kontakt oss

Vågan kirkekontor
Villaveien 9
Postboks 26
8309 Kabelvåg
760 67 190
post(at)lofotkatedralen.no
 
Svolvær kirkekontor
Sivert Nilssens gt 38
Postboks 100
8301 Svolvær
75 42 03 60