MiLK Lofoten i Henningsvær

hvaer_edit

MiLK står for MiniLederKurs, og er et ledertreningsopplegg som Den norske kirke i Lofoten tilbyr i samarbeid med Norges KFUK-KFUM. Det er et tilbud til ungdom fra 10. klasse og oppover, og går over to helger i løpet av et år. 14.-16. september er det MiLK-helg i Henningsvær!

MiLK-helgen i Henningsvær er åpen for ungdom fra hele Lofoten. Ledere vil være kirkelige ansatte samt tidligere MiLKere, sammen med kretssekretær Sigmund Estensen fra Nordland KFUK-KFUM.

Milk handler om gode opplevelser, høy himmel, utvikling, tro og felleskap.

Har du lyst å bli kjent med nye mennesker? Kanskje bli litt bedre kjent med deg selv? Er du interessert i å lede en gruppe? Vil du få tips til å drive aktiviteter og leker? Er du nysgjerrig på å vite mer om Jesus og Gud? Vet du hvordan du kan takle de som er annerledes enn deg selv? Hvilke gode egenskaper har du å bruke i møte med andre? Kan jeg være leder i menigheten eller på klubben selv om jeg ikke vet om jeg er kristen?  

Bli med på MiLK og finn ut mer!

Leiren i Henningsvær koster kr 500 for medlemmer i KFUK-KFUM, og kr 700 for ikke-medlemmer. Medlemsskap koster kr 120 for de under 16 år og kr 165 for de over 16 år. Det er mulig å søke sitt lokale menighetsråd om støtte til å delta på MiLK, forutsatt at man ser for seg å bruke MiLK til å delta som leder på arrangementer i menighetens regi, som Liv Laga-festivalen, konfirmantleir og liknende. For spørsmål om dette, ta kontakt med kapellan Jens, på kapellan(at)lofotkatedralen.no.

Les mer om MiLK på KFUK-KFUM sine sider.

Meld deg på MiLK i Henningsvær her.