Strandlandet

Strandlandet kirke pussses opp

For en tid tilbake ble Strandlandet kirke pusset opp utvendig. Dette arbeidet ble ikke helt sluttført, men er nå blitt gjort. Kirkens tårn og det siste av veggene fikk et strøk maling før årets 17. mai og konfirmasjonsgudstjeneste. Menighetsrådet fikk leid en lift og har også skiftet ut noen råtne bord i inngangspartiet. Velkommen til nymalt kirke!

Strandlandet

Det er rundt 500 medlemmer som sokner til Strandlandet menighet, som har sitt tyngdepunkt i Laukvik.  Menighetskontoret for Strandlandet sokn ligger i menighetshuset i Svolvær, i Sivert Nilsens gate 38. Sokneprest er Peter Shaw Wilhelmsson.

DSCF3863_2

Strandlandet menighet har mange faste arrangementer. Et høydepunkt er den årlige lysmessen, der menighetens konfirmanter deltar på forskjellig vis. Første helga i juli er det utegudstjeneste under Laukvikdagan, på Stangerholmen. Utegudstjenestene om sommeren er fine høydepunkter i våre vakre omgivelser. Det er også gudstjeneste hver 17. mai. Da kommer hele 17.mai toget gående fra skolen til kirka, der vi feirer gudstjeneste. 

Utdeling av ”Min kirkebok” til 4 åringer en årlig begivenhet. Det er godt at de kan føle seg hjemme i kirka vår.