Spennende aktiviteter for barn i kirka

Kirken i Vågan har mye spennende på gang for barn. Denne uka er det oppstart av Sprell levende, og til søndag 10. november inntar Tårnagenter Svolvær kirke! I tillegg har vi også andre ting på gang for barn og unge mellom 0 og 18 år.

Lurer du på hva en Tårnagent er? Vel, alle 8-åringer i Svolvær sokn er invitert til Svolvær kirke 10.11. kl 12.30 for å finne det ut. De skal finne kirkeskatter og gå på oppdagelsesferd i kirka. Agentmat blir det også, og kanskje får de med seg en tur opp i klokketårnet. Det hele avsluttes med gudstjeneste klokken 17.00. Dit er foreldre, søsken, besteforeldre og faddere hjertelig velkommen!

Sprell levende

Torsdag 24. oktober kl 17.00 starter Sprell Levende barneklubb opp for sesongen på Kabelvåg menighetshus. Her skal vi leke, synge og ha forskjellige aktiviteter. Alle barn fra 3 til 6 år er velkommen! Det blir klubb annen hver torsdag frem til jul.

Barnekor

Liker du å synge? Da er barnekor i Henningsvær kirke noe for deg. Hver torsdag møtes de to korene til øvelse med sin dirigent Julie Steinvik. Innimellom har vi både filmkvelder og aktivitetskvelder også. Alle barn fra 4 til 6 år er velkommen klokka 17.00, alle bar fra 2. klasse og oppover er velkommen klokka 18.00.

Babysang

Hver onsdag kl. 11.30 er det babysang. I partallsuker møtes vi på Svolvær menighetshus, i oddetallsuker på Kabelvåg menighetshus. Planen for høsten finner du her.

Dette er bare en smakebit på noe av det vi har av spennende trosopplæring i kirken i Vågan.